Poezijos parką šiandien užplūdo jaunimo banga – visų akys spindėjo džiaugsmu, o širdys plakė linksmybėmis!
Pirmajai mokslų dienai paminėti čia buvo surengtas spalvingas renginys ATGAL Į MOKYKLĄ. Šventė prasidėjo nuotaikinga būrelių ir užimtumo muge, kurioje kiekvienas galėjo atrasti savo aistrą ir susipažinti su įvairiausiomis veiklomis. Tačiau tai buvo tik pradžia!
Vėliau šventės dalyviai buvo pakviesti į smagų koncertą, kur gerą nuotaiką dovanojo dainos ir šokių studija „Kotita“. Visus šypsotis kvietė charizmatiškasis renginio vedėjas aktorius Zigmantas Baranauskas. Šokiui ir energijai visus užkūrė Adrina, o galiausiai scenoje pasirodęs jaunimo dievinamas atlikėjas OG Version tiesiog sprogdino emocijas! Poezijos parkas atrodė net per mažas talpinti visą šią džiaugsmo jūrą.
Marijampolės savivaldybės meras Povilas Isoda, sveikindamas susirinkusiuosius, neslėpė džiaugsmo matydamas tokį gausų būrį jaunų žmonių ir jų tėvų. „Atrodo, kad šiandien švenčiame miesto šventę, o ne pirmąją mokslų dieną – jūsų tiek daug. Šis vakaras jums ir apie jus, tad prieš sugrįždami atgal į mokyklą rytoj, pasilinksminkite, pabūkite su gera muzika ir draugais“, – sakė meras.
Vicemerė Agnė Pavelčikienė priminė, kad jau tradiciškai pirmąją mokslų metų dieną norima sutikti smagiai ir nuotaikingai: „Ryte mažieji su gėlėmis sveikina savo mokytojus ir auklėtojus, bet mes norime, kad šventė tęstųsi iki pat vakaro. Todėl kartu su Marijampolės kultūros centru kasmet organizuojame šią nuostabią šventę Poezijos parke.“

Renginys ATGAL Į MOKYKLĄ vėl sujungė bendruomenę, mokinius, mokytojus, tėvus, dovanojo nepamirštamas akimirkas ir paliko šypsenas veiduose. Poezijos parkas šią dieną tapo vieta, kurioje kiekvienas galėjo atrasti savo džiaugsmą, pasimėgauti muzika, šokiais ir gera kompanija. Tai buvo tikras naujų mokslo metų šventimas, kuris dar ilgai liks atmintyje!

NUOTRAUKŲ GALERIJA