Pasveikink Marijampolę šventinėje „CUKRINIS FESTIVALIS 2024“ eisenoje!

Gegužės 31- birželio 1 dienomis Marijampolę vėl džiugins tradicinė miesto šventė „CUKRINIS FESTIVALIS 2024“, kuri šiemet ypatinga, nes Marijampolė mini savo vardo susigrąžinimo 35-mečio sukaktį.

Maloniai kviečiame šventės atidarymo dieną, gegužės 31 d., bendruomenes, ugdymo įstaigas, kultūros bei meno, sporto kolektyvus, įmones, įstaigas, organizacijas dalyvauti šventinėje eisenoje, pristatyti savo bendruomenę ir pasveikinti marijampoliečius bei šventės svečius.

 

Šių metų šventinės eisenos tema – AŠ ESU MARIJAMPOLĖ!

 

Šventinė eisena žygiuos miesto gatvėmis nuo Marijampolės sporto centro stadiono „Sūduva“ (Sporto g. 1) į J. Basanavičiaus aikštę. Eisenos pradžia 18.30 val. Rinktis eisenos pradžiai kviečiame 18 val.

Registracijos nuoroda: https://forms.gle/es8MfcXRpwcukgCW9

Eisenoje kviečiame dalyvauti kiekvienos įstaigos, įmonės ar organizacijos atstovus su savo vėliava (ar kita atributika), įvairiomis puošmenomis ir kartu pasidžiaugti miesto švente bei pasveikinti Marijampolę su ypatinga proga!

Registracija vyksta iki gegužės 20 dienos (imtinai). Kilus klausimams susisiekite:

Marijampolės kultūros centro Mėgėjų meno veiklos organizatorė – Edita Kulikauskienė tel. 8 699 57008, el. p. edita.kulikauskiene@marijampoleskc.lt

Aktyviai dalyvaukime šventinėje „CUKRINIO FESTIVALIO 2024“ eisenoje ir pasveikinkime vieni kitus bei savo miestą! Kurkime šventinę nuotaiką ir švęskime kartu!